Butiker, restauranger och service

Ursvik är utformat för att livet och vardagen ska vara lite enklare här. Därför finns det mesta du behöver i närheten. Här listar vi några av de butiker, restauranger, gym och annan service som finns i Ursvik idag. Mejla till oss om du saknar någon i listan.

Beauty4Life
Dondoon Skönhetsklinik
Frisör Philip Hanna
Handlar’n
Lilla Sara
Mateos
Mike’s Salong (frisör)
Puls & träning Ursvik
Street Mentality Parkour
Ursviks Skrädderi, kemtvätt, sko- och nyckelservice

På andra sidan Enköpingsvägen kan du storhandla på Willy´s eller Coop. Där finns också bensinmack, McDonald’s, Hornbachs byggvaruhus och en del annan service.

Inom några kilometers radie ligger också Mall of Scandinavia (Sveriges största galleria), Kista galleria, Bromma Blocks och Sundbybergs mysiga stadsdelscentrum. Det gör att du i Ursvik har nära till både förstklassig shopping och ett brett utbud av restauranger, kaféer, biografer och många andra upplevelser.

I takt med att Ursvik utvecklas kommer antalet butiker, restauranger och andra serviceställen att öka markant. Framför allt vid Ursviks torg, som börjar byggas 2018, kommer mycket service att erbjudas. Här planeras för en större livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek och mycket mer.