Bostäder

Du som flyttar till Ursvik får nära till det mesta. Storstan, naturen, motion och träning, förskolor och skolor, restauranger och butiker.

Här hittar du också många olika typer av bostäder – från små och yteffektiva hyres- och bostadsrättslägenheter till radhus och villor.

Läs gärna mer nedan om de lediga bostäder som erbjuds i Ursvik.

Altia

JÄRNTORGET

Altia är Järntorgets andra projekt i Ursvik och består av 45 välplanerade, öppna och ljusa lägenheter i olika storlekar. Säljstart planeras till våren 2020.

Assistenten 48

CA PROJEKTERING

Färdigställd Brf som erbjuder smarta och yteffektiva lägenheter från 43,5 till 55 kvadratmeter med hög standard och egen balkong.

Atomen

HSB BOSTAD

I ett högt läge vid Forskarparken planeras nu för HSB brf Atomen. 64 ljusa och välplanerade lägenheter, 1-4 rok, varav några med exklusiva takterrasser.

Brf Mönsterskrivaren

TRIVSELHUS

Trivselhus sista etapp av radhus med ljusa och välplanerade planlösningar. Totalt 11 bostadsrättsradhus med inflyttning från tredje kvartalet 2018.

Brygghuset

HEIMSTADEN

Med ett stenkast från Tvärbanan och i angränsning till Ursviks Allé kommer det att byggas 202 genomtänkta hyresrätter. Majoriteten får balkong mot innergård eller gaturum.

Forskarparken

WÅHLIN FASTIGHETER

Här byggs cirka 440 nya hyresrätter - enligt planerna från 1:or till 4:or med första inflyttning hösten 2018.

Fågelparken

FÖRVALTAREN

370 nya klimatsmarta hyresrätter med grön gård i en levande stadsmiljö nära kommunikationer.
Inflyttning 2021–2023.

Mikroskopet 1

WILLHEM

Kvarteret Mikroskopet 1 erbjuder 66 välplanerade hyresrätter från 43 till 100 kvadratmeter, med hög standard och egen balkong. Inflyttning sommaren 2019.

Panorama

SERAFIM FASTIGHETER

På en höjd med utsikt och mycket ljus byggs 22 parhus och villor med fem rum och kök.

Torghuset

FÖRVALTAREN

50 klimatsmarta hyresrätter för dig som är 65+. Här bor du mitt på Ursviks torg med restauranger, service och tvärbanan utanför dörren.