Ny vårdcentral öppnar i Ursvik Entré

20 april 2021

I Ursvik och Sundbyberg finns ett behov av fler vårdcentraler. Nu ska Emad Issa, legitimerad läkare, öppna en vårdcentral på 1 000 kvadratmeter i Ursvik Entré. Inflyttning sker vid årsskiftet 2021–2022.  


Foto: Katarina Harling

Emad Issa, som är legitimerad läkare har lång erfarenhet av att driva vårdcentraler. Med Ursvik och andra närliggande områdens tillväxt med bostäder, samt Ursvik entrés utveckling med nya kunder och närservice, ser Emad Issa det karaktäristiska huset som en perfekt plats för en vårdcentral.

– Vi är mycket glada att få möjligheten att etablera en toppmodern vårdcentral i Ursvik Entré. Fastighetens strategiska läge och fina byggnadskvalitéer gör Ursvik Entré till vårt prioriterade val” säger Emad Issa, Legitimerad Läkare, som valt att skriva ett hyresavtal som löper över 10 år.

Den kvalitativa och tidlösa arkitekturen i Ursvik Entré möjliggör att på ett hållbart sätt skapa moderna, flexibla och trivsamma lokaler i huset. Just nu pågår anpassningar och nästa fas av utvecklingen är redan inledd där närservice i huset är under vidareutveckling och etableringen av den nya vårdcentralen pågår.

– Att Ursvik Entré väljer att satsa inte bara på kontor utan även på service för de boende runtomkring gynnar hela området, säger Peter Schilling (S), kommunstyrelsens ordförande i Sundbyberg.

– Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med Emad och den nya vårdcentralen. Etableringen är i linje med Ursvik Entrés mål att vara en dynamisk plats där fler människor, företag och organisationer kan utvecklas och växa och bidra till närsamhället” säger Caroline Bertlin, VD Nordisk Renting.

Om Ursvik Entré
Ursvik Entré invigdes 1992 och består av totalt ca 60 000 kvadratmeter. Med närheten till kommunikationer samt byggnadens flexibilitet, storlek och välkända profil är Ursvik Entré en spännande plats med service samt liv och rörelse. Detta med bland annat Kalaset konferens och event och matcafét Chotto. Till detta kommer träningsmöjligheter i Sats nya gym på ca 2000 kvadratmeter samt Stayoround co-working. Bland befintliga hyresgäster finns SL, Ambulanssjukvården i Stotstockholm och SEB.

Vill du veta mer om Ursvik Entré? Besök Ursvik Entrés hemsida.