Ursvik Entré kan boosta ditt hemarbete

5 mars 2021

Som en följd av pandemin arbetar många Ursviksbor hemifrån. Fördelarna kan vara många, man slipper pendling, obekväma skor eller störande kontorssurr. Men det finns också nackdelar som brist på omväxling och obekväm arbetsmiljö i familjeköket. Därför vill vi tipsa om en potentiell lösning precis runt knuten – Ursvik Entré.

Ursvik Entré, den stora byggnad som helt användes av SEB tidigare är nu öppet för allmänheten och det är möjligt att bara gå dit och sätta sig i de gemensamma ytorna i foajé och intill restaurangen. Det finns dessutom wifi och en öppen restaurang med både mat och fika.  För den som vill ha en mer ordentlig kontorsplats, möteslokaler eller annan service, är det också möjligt att hyra in sig på kontorshotellet Stayaround som finns i lokalerna.

Trädgård och restaurang

”Utanför Ursvik Entré finns det också en fin trädgård för möten och det går också som hyresgäst att sitta ute och jobba under den varmare delen av året,” säger Sophie Svala på Nordisk Renting som är ansvariga för Ursvik Entré. ”Vi arbetar just nu med att utveckla miljön utanför lokalerna ytterligare.”

När det gäller serviceutbudet så är det främst restaurang Chotto, som är öppen alla vardagar för fika och lunch. Aktuell meny och dagens rätt läggs kontinuerligt upp på deras Instagram och Facebooksida.

Som vi tidigare skrivit om här så finns det även ett stort SATS gym i lokalerna. Förutom allsköns gymutrustning och rörelsepass, finns det också en mycket stor idrottshall i lokalerna, som SATS hyr ut till utomstående.

”SATS driver ett fantastiskt nytt gym i fastigheten med en exceptionellt stor bollhall,” säger Sophie Svala. ”Det planeras även ytterligare verksamhet som kommer gynna de boende i närområdet, vi vill att Ursvik Entré ska vara en dynamisk plats där fler människor, företag och organisationer kan utvecklas och växa.”

Så nästa gång du känner att känner att köksstolen är obekväm, att ditt wifi är långsamt eller att barnen springer in i bild på zoom-mötet för tionde gången är Ursvik Entré inte långt borta.

Fakta om Ursvik Entré

Ursvik Entré invigdes 1992 och användes för SEB:s verksamhet. Det består totalt av cirka 60 000 kvm och har varit känt som Bankhus 90. SEB finns fortfarande kvar i huset, om än i mindre skala, och nu finns även Storstockholms Lokaltrafik AB (SL) och Ambulanssjukvården i Storstockholm AB här. Sida är på väg att flytta sitt huvudkontor hit, liksom Visma Esscom.