Missa inte Ursviks digitala julkalender – lucköppning varje dag!

25 november 2020

Vi är glada över att presentera Ursviks digitala julkalender som ersätter julmarknaden som brukar vara här i Ursvik. Varje dag från den 1 december fram till julafton öppnas en ny lucka i våra sociala medier och bjuder på massor av kul!

Julen är en tid som präglas av omtanke och som ska skänka oss lycka, glädje och lugn. Det är vi tillsammans som skapar stämningen. I Ursviks egen julkalender står just omtanke i fokus. Varje dag och varje lucka bjuder på någonting nytt som förhoppningsvis kan skänka er glädje och bidra till att skapa den varma stämning som infinner sig i juletider.

Ta del av julkalendern på Facebook och Instagram

Varje dag från den 1 december fram till den 24 december kommer vi att öppna en lucka i julkalendern på vår Facebook och Instagram. Se därför till att följa oss i dessa kanaler för att försäkra er om att ni inte missar allt kul!

Följ oss på Facebook.

Följ oss på Instagram.

Erbjudanden från lokala aktörer i Ursvik, roliga jultävlingar i form av exempelvis pepparkaksbygge, inspirerande pyssel och chans att köpa julpynt och klappar. Vi hoppas att ni med stort nöje kan ta del av Ursviks digitala julkalender och sakta men säkert vaggas in i en härlig julkänsla som skänker värme till er och alla i er närhet.

Tävling!

Pepparkakshus byggt med omtanke
Dekorera och pynta precis som du vill. Alla kan bygga, stora som små.

Tävlingsregler:
Fotografera ditt pepparkakshus.
Skicka in din bild genom att skicka ett privat meddelande till @ursvik på Instagram

Senast den 14/12 behöver vi ditt bidrag.
Ditt bidrag publiceras sedan på Ursviks Instagram
De pepparkakshus som får flest röster vinner!
Vinnaren koras den 17/12