Stort intresse för Altia Vaktstugan i Ursvik!

7 oktober 2020

I höjd med trädtopparna i Ursvik kommer Altia Vakstugan att stoltsera. Inflyttning planeras till nästa höst och förra helgen släpptes det första huset av tre till försäljning där det blev en minst sagt lyckad säljstart.

Med omtänksamt avstånd bildade 70 nyfikna sällskap en kö för att spana in den ljusa, nyinredda och moderna visningslägenheten hos Altia Vaktstugan. Nu är 21 lägenheter bokade och 11 lägenheter reserverade vilket betyder att det endast finns fyra lägenheter kvar till försäljning i det första av de totalt tre husen som ska ut till försäljning. Isabelle Leontein, projektkoordinator på Järntorget, är nöjd över det stora intresset.

– Vi är otroligt stolta över det stora intresset. Känslan är att det är ett fint och prisvärt projekt, med kvalitativa och snygga material i ett attraktivt område. Besökarna var positiva till inredningen och standarden i våra lägenheter. Många var även positiva till den planerade tvärbanan, medan andra hade hört gott om Ursvik från boende i området. Ursvik har många fördelar – det är en modern stadsdel med allt man behöver, naturen finns på nära håll och du bor nära stan. Dessutom är det inflyttning redan nästa höst vilket jag tror lockar, berättar Isabelle Leontein.

Nästa etapp av Altia Vakstugan släpps till försäljning den 18 oktober. Mer information kommer att dyka upp på Järntorgets hemsida. Där kan ni också läsa mer om Altia Vakstugan samt anmäla ert intresse.

Här kan du även läsa mer om bostäderna i Ursvik.