Gå på upptäckarpromenad i Ursvik hela hösten!

4 september 2020

Det är med stor glädje som vi bjuder in och välkomnar er på upptäckarpromenad i Ursvik. Upptäckarpromenad startar 19 september och pågår hela hösten. Promenaden bjuder på allt från familjeaktiviteter och frågesport till spännande ursviksfakta. Ett perfekt tillfälle att njuta av den friska luften och umgås med nära och kära.

Ta med familj och vänner och ge er ut på en aktivitetsfylld upptäckarpromenad som bjuder på allt från lek och bus, utmaningar, ny kunskap och minnesvärda upplevelser till frisk luft och självklart – en värmande gemenskap.

Ut på tur, aldrig sur!

Cykla, spring, rulla, gå, hoppa, kryp! Ursvikspromenaden är för alla och man väljer själv om man vill gå hela slingan eller upptäcka några delar i tagen. Längst promenaden hittar du olika aktiviteter så som:

  • Tipspromenad
  • Stegräknartävling
  • Ursviks egna insektshotell
  • Familjeaktiviteter
  • Utmaningar
  • Kuriosa om Ursvik
  • Info om utvecklingen av Ursvik och mycket mer

Upptäckarglädje – hitta rätt med kartan och promenera hem fina vinster!

För att skapa lite extra spänning under promenaden kan du hämta ett Upptäckarkit innehållande karta, tipspromenadfrågor, penna och en stegräknare. Vinnare av frågesporten och stegräknartävlingen utses varje vecka. Antalet Upptäckarkit är begränsat. Vart du hämtar ut ditt Upptäckarkit kommer inom kort, håll utkik här eller på våra sociala kanaler

Ursvikspromenaden kan givetvis också göras utan att man är med och tävlar.

Så på med promenadskorna och passa på att spendera tid utomhus med nära och kära. Tillsammans gör vi Ursvikspromenaden till en riktig succé!

När: 19 september och under hela hösten

Var: Runt om i Ursvik

Covid-19 anpassning – Ursviksdagen har blivit upptäckarpromenaden
Årets upplaga av Ursviksdagen kan tyvärr inte genomföras. Så istället har vi skapat ”Upptäckarpromenaden”. En promenadslinga som får dig att upptäcka härliga Ursvik och allt som finns i och runt våra kvarter. Är det fler som går promenaden samtidigt så påminner vi om vikten att hålla avstånd och visa respekt för varandra.

Mer information finns här.