Bor Årets sundbybergare 2020 i Ursvik?

8 juni 2020

Varje år utser Sundbybergs stad priset Årets sundbybergare som med sin gärning betyder någonting speciellt för staden och dess invånare. Kanske känner du någon i eller kring Ursvik som förtjänar detta fina pris? Nominera då personen redan idag!

Förra året blev det Ursviksbon Annika som kammade hem priset Årets sundbybergare för sina insatser i Ursvik IK. Nu är det dags att dela ut priset på nytt och vi vet att det finns många i och kring Ursvik som gör goda insatser för vår stad och dess invånare.

Årets Sundbybergare utses vanligen vid stadens nationaldagsfirande på Golfängen. I år sker ceremonin vid ett senare tillfälle, troligen efter sommaren.

För att skicka in din nominering så klicka in på Sundbybergs hemsida och fyll i din ansökan där. Sista dag för att nominera en kandidat är 14 juni.