Två byggnader i Ursvik nominerade till Årets byggnad!

11 maj 2020

Varje år delar Sundbybergs stad ut priset Årets Byggnad för att uppmärksamma och uppmuntra till god arkitektur i kommunen. I år är två byggnader i Ursvik nominerade till detta hedersfulla pris. Ta chansen att rösta på din favorit!


Foto: Mats Håkansson

Fyra byggnader är nominerade Årets byggnad i Sundbyberg och i år kan vi vara stolta över att två av dessa ligger i Ursvik. De nominerade byggnaderna och möjligheten att rösta hittar du i länken nedan. Vilken byggnad som blir årets vinnare presenteras måndagen den 15 juni och tilldelas diplom samt en vacker mässingsplakett att fästa på fasaden.

Bland de fyra nominerande byggnaderna är Ingenjören 1 & 1/2 på Forskargränd 1 och 6 samt Vaktstugan 4 på Gamla Enköpingsvägen 124–130 de nomineringar som tillhör Ursvik.

Läs mer och rösta på Årets byggnad i Sundbyberg.