Ursviksdagen flyttas till den 6:e september

20 mars 2020

På Ursviksdagen deltar mängder av glada människor i alla åldrar, vilket förstås är väldigt positivt. Men som läget är idag med Corona-viruset går det tyvärr inte planera för att samla stora skaror av entusiastiska Ursviksbor och besökare i maj månad som vi brukar.

Ursvik är och ska alltid vara en plats för omtanke. Därför kommer Ursviksdagen i år att skjutas upp till efter sommaren, närmare bestämt till den 6:e september.

Gör gärna en notering i kalendern redan nu, så återkommer vi med mer information senare. Givetvis kommer vi att följa myndigheternas rekommendationer, och vår förhoppning är att vi ska kunna fira Ursviksdagen tillsammans i september.

Idag, då Corona-viruset tvingar oss att hålla fysisk distans till många av våra medmänniskor, får vi försöka hitta andra sätt att umgås och uppleva saker ihop. I Ursvik kan du som vill hänga med i nyhets- och bildflödet på Facebook och på Instagram. Där kan vi också kommunicera, ge stöd och dela bilder med varandra. På Instagram gör vi dagliga uppdateringar – utöver alla de fina bilder som våra följare bidrar med.

Du är varmt välkommen till Ursviks sociala kanaler!