Fler träningsmöjligheter för Ursviksbor – SATS på väg

15 januari 2020

I Ursvik finns några av landets finaste motionsspår med möjlighet till naturskön löpning och skidåkning. Men nu öppnas ännu fler möjligheter för den som gillar att röra på sig. I slutet av januari inviger friskvårdskedjan SATS en 2000 kvadratmeter stor träningsanläggning i det gamla bankhuset, vid avfarten i Rissne, det område som kallas Ursvik Entré.

För att fira invigningen har träningskedjan öppet hus den 29 januari, där det erbjuds  möjlighet att kostnadsfritt pröva på träningsutbudet samt öppningserbjudande. Träningsanläggningen kommer bland annat erbjuda stora ytor för funktionell träning och fria vikter samt ett utegym på 140 kvadratmeter. Dessutom kommer det finns ett brett utbud av gruppträningsklasser och en specialanpassad sal för bland annat innebandy och basket.

Sedan tidigare har träningskedjan Puls & Träning gymanläggningar i både Ursvik och Järva. Dessutom planerar High Five Taekwondo att öppna upp verksamhet i Aktivitetshuset i Ursvik i februari.

Det finns med andra ord få ursäkter att inte uppfylla det där nyårslöftet om mer rörelseglädje 2020!