Vill du vara med och sälja på årets julmarknad?

1 november 2019

Nu söker vi er, Ursviks lokala entreprenörer, kreativa eldsjälar, entusiastiska skolklasser, fantastiska föreningar som vill vara med på årets julmarknad och sälja era hantverk, julgodis eller annat gott, klappar eller något som hör julen till! Låt kreativiteten flöda och hitta på något unikt som sticker ut bland marknadsstånden!

Den 8 december mellan kl. 11:00 – 14:00 infinner sig julstämningen längs med Mönstringsvägen, framför Kymlingeskolan i Ursvik. Här dukas ett 20-tal julmarknadsstånd upp och vi vill såklart att det är lokala aktörer och Ursviksbor som står vid marknadsstånden och bidrar till en av Ursviks mysigaste traditioner.

Lokala förmågor
Bor eller jobbar du i Ursvik och vill vara med och sälja på julmarknaden är du varmt välkommen att delta.

Klirr i kassan!
Julmarknaden är ett fantastiskt sätt för föreningar, idrottslag eller skolklasser att tjäna en slant till lag- eller klasskassan.

När: Söndag 8 december, kl 11:00 – 14:00
Var: Mönstringsvägen i Ursvik, framför Kymlingeskolan
Hur: Anmäl ditt intresse till anna@ursvik-kb.se

Vi har 20 bord, först till kvarn gäller!

Att vara med är helt kostnadsfritt men vi tar ut en deposition på 200 kr som betalas vid anmälan och återbetalas efter julmarknaden. När vi bekräftar din anmälan får du info om vilket mobilnummer avgiften ska swishas till. Borden mäter 180×80 cm, duk och tak ingår.

Hoppas vi ses!

Bilder från 2018 på några av alla fanstastiska utställare.