Välkommen till årets julmarknad

30 oktober 2019

Fånga in julstämingen på Ursviks julmarknad som går av stapeln söndagen den 8 december. Längs med Mönstringsvägen i Ursvik kommer ett 20-tal julmarknadsstånd att dukas upp. På plats finns lokala krafter från Ursvik som erbjuder allt från försäljning av kransar, choklad till både tomtar och mössor.

Julmarknaden är en av de mysigaste traditioner vi har i Ursvik och det är vi tillsammans som skapar stämningen. Alla snälla Ursviksbarn kan också glädjas över att tomten precis som tidigare år kommer finnas på plats precis som ponnyridning.

Boka söndagen den 8 december i kalendern och njut av en dag fylld av julstämning och allt som hör julen till. Vi bjuder på julfika med varm dryck och för alla barn arrangeras pyssel i vår tomteverkstad i kyrkans lokaler, Krubban på Stallgatan 28.

Passa på att köpa lite nytt julpynt, gott julfika och kanske några av årets julklappar och samtidigt stötta våra lokala eldsjälar och unga.


NÄR:
Söndag 8 december, kl 11:00 – 14:00
VAR: Längs med Mönstringsvägen i Ursvik, framför Kymlingeskolan

Varmt välkomna!


My Mattson med mamma och deras fantastiska tomtar, 2018.