Milots utomhusytor igång och uppmärksammade av Mitti

7 augusti 2019

Under försommaren kunde vi här på ursvik.se berätta om planerna på att förvandla den gamla militärbyggnaden Milot till ett aktivitetshus för sport, kultur och andra aktiviteter – och den tidigare parkeringsplatsen framför huset till spontanaktivitetsytor.

I juli gjorde lokaltidningen Mitti Sundbyberg ett reportage om sommarens arbeten med utomhusytorna, där du numera kan köra pumptrack, spela basket, pingis och innebandy. Eller bara hänga med nya och gamla kompisar i en skön miljö.

Själva aktivitetshuset planeras öppna efter sommaren, och Sundbybergs stad vill gärna ha din hjälp att döpa anläggningen till något mer passande än Milot. Skicka in ditt förslag senast 30 augusti, se länk nedan.

Följ utvecklingen av aktivitetshuset här på ursvik.se och på vår Facebook.

Läs mer

Nyheten i Mitti Sundbyberg

Den tidigare nyheten på ursvik.se

Information och namntävling på Sundbybergs stads webbplats