Vi hjälps åt att göra Ursvik rent och snyggt igen!

2 maj 2019

Alla bostadsområden behöver snyggas till ibland och precis som förra året hänger Ursvik på när Sundbybergs stad deltar i Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Om vi alla hjälps åt den 6–17 maj får vi ett ännu snyggare och trevligare Ursvik.

Förra året slogs nytt rekord för Vi Håller Rent-aktionen i Sundbyberg med omkring 6 000 anmälda deltagare. Totalt städade cirka 680 000 deltagare runt om i hela Sverige. Aktionen handlar också om att förändra människors attityd och beteende, så att nedskräpningen minskar. Initiativtagare är organisationen Håll Sverige Rent.

I år genomförs Vi Håller Rent i Sundbyberg den 6–17 maj. Då jobbar vi tillsammans – boende, förskolor, skolor, fastighetsägare, företag och Sundbybergs stad – för att vårstäda Ursvik.

Givetvis går det också bra att vara med och städa utan att ha anmält sig. Allt du behöver är en skräppåse, kanske en plasthandske och lite ordningssinne. Tänk på att avfallet inte ska lämnas i publika papperskorgar i området, som då blir fulla och börjar skräpa ner igen.

Var med och bidra till ett renare, snyggare och ännu trevligare Ursvik!

Läs mer på Sundbybergs stads webbplats.