Ursviksbussen rullar även i sommar – men utan flexibla stopp

29 maj 2019

Nuvarande testperiod för Ursviksbussen (linje 504Y) tar slut nu i månadsskiftet maj-juni, men Trafikförvaltningen Region Stockholm har beslutat att förlänga testperioden ytterligare tre månader. Det innebär att du kan fortsätta ta Ursviksbussen som tidigare på torsdags-, fredags- och lördagskvällar till och med 31 augusti.

Däremot kommer det inte finnas någon kundvärd ombord under sommarmånaderna, vilket innebär att de flexibla stoppen och avstigningarna upphör (se tidigare nyhet nedan). Du som resenär får alltså stiga av vid de vanliga hållplatserna som på de flesta andra SL-bussar.

Ursviksbussen är under fortsatt utvärdering och ett nytt beslut behövs för att bussen ska förlängas efter 31 augusti.

Läs mer i tidigare nyheter om Ursviksbussen

SL testar nytt koncept för avstigning på linje 504Y (30 april)

Ursviksbussen förlängs till sista maj (3 april)