Lokala baskettjejer fixar både affischer och publiken på Ursviksdagen

3 maj 2019

Inför årets Ursviksdag efterlystes hjälp med att sätta upp och ta ner affischer inför dagen. Dessutom söktes både scentalanger och konferencier. På Duvbo Basket F04 och F05 hörde man ropen, och lagen satte samman en fantastisk film där spelarna lyfter fram en rad fördelar med att bo i Ursvik. 

Filmen gick rakt in i hjärtat på arrangörerna och efter överläggningar stod det klart att lagen vunnit uppdraget att få sätta upp (och ta ner) affischerna inför Ursviksdagen. Pengarna från uppdraget ska lagen använda till en USA-resa som planeras till 2020.

”Förutom att det är bra motion, så hjälper affischuppsättning oss också att ta ansvar och samarbeta, vilket är superbra,” säger Nicki Moaveni, en av spelarna i F04.Visa inlägg

Just Nicki ska också spela en ytterligare position under Ursviksdagen, hon ska nämligen vara konferencier och leda publiken från scenen. Vi hörde av oss till henne för att få en statusrapport från uppladdningen.

”Det känns jättekul och även om jag givetvis kommer öva på det jag ska säga, så är nog det viktigaste ändå att leva i stunden och njuta,” säger Nicki Moaveni.

Hon kommer givetvis att hejas på av alla Ursviksbor, och även av lagkamraterna i Duvbo Basket F04 och F05.

”Vi har en jättefin stämning i laget och jag har lärt mig mycket som jag också hoppas få nytta av på scenen,” säger Nicki.

Det fantastiska tävlingsbidraget när Duvbo Basket F04 svarar på frågan, ”Vad är det bästa med Ursvik?” kan du se på Ursviks facebooksida