Eld, sång och godsaker på Ursviks valborgsmässofirande

26 april 2019

Lilla Ursviks byalag bjuder på traditionsenligt sätt in till valborgsmässofirande för alla Ursviksbor. Under kvällen finns möjlighet att njuta av både sång och godsaker, då både lokala Martinas Tårtor och bröd finns på plats tillsammans med foodtrucken Curbside STHLM, som säljer både mat- och godis.

Alla barn från 10 år uppmuntras att gå i tåg med fackla i handen från aktivitetsplatsen till brasan. Lilla Ursviks byalag fixar facklor, men vill gärna att ni anmäler deltagande i fackeltåget till info@lillaursviksbyalag.se i förväg. Alla barn som vill uppmuntras också att göra vimplar som sedan kan läggas på elden.

Har du ris som du vill bli av med? Passa då på att lämna ris till brasan. Det går bra från kl. 12 den 27 april till kl. 12 den 30 april, och om brasan blir full innan sluttiden så sätts det upp en skylt.

  • Brasan tänds kl. 19.00 vid gräsplanen vid motionsspårets början och under kvällen bjuds det på skönsång.
  • Fackeltåget går från aktivitetsparken, Ursviksvägen 138, kl. 18.45 mot motionsgården.

Kan du tänka dig vara brandvakt? Hör i så fall av dig till kajsa.z.olsson@gmail.com, då byalaget söker frivilliga som håller koll på elden och hjälper till att släcka vid kvällens slut.

Vi önskar alla Ursviksbor en mysig valborg med eld, sång och massa gott!