Willhem ny hyresvärd i Ursvik

1 februari 2019

Bostadsbolaget Willhem är ny fastighetsägare i Ursvik. I juni respektive augusti färdigställs 66 välplanerade hyresrätter från 43 till 100 kvadratmeter, fördelade på två hus i kvarteret Mikroskopet 1. Lägenheterna förmedlas via Stockholms bostadsförmedling.

De två nybyggda husens läge vid Forskarkullen innebär att de boende får nära till såväl härliga grönytor och promenadstråk som till Aktivitetsparken och Ursviks naturområden. Alla de 66 lägenheterna har egen balkong och genomgående hög standard.

Willhem är ett bostadsbolag med fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön, som äger och förvaltar cirka 26 000 hyreslägenheter på 13 orter i Sverige.

Länkar till mer info

Mer om bostäderna i Mikroskopet 1

Mer om bostadsbolaget Willhem

Länk till Stockholms bostadsförmedling