Ursviks odlingsintresserade välkomnas för info & dialog

26 februari 2019

OBS! Mötet inställt, nytt datum kommer inom kort. 

Detaljprojekteringen av förslaget på Ursviks framtida och permanenta odlingsplats vid Kvarnkullen pågår för fullt och nästa vecka träffar Sundbybergs Stad och Stadsbyggnadsprojektet i Ursvik de odlingsintresserade för att tillsammans förbättra förslaget. Om du inte odlar idag men är intresserad av detta i en framtid är även du välkommen att delta vid detta möte.

Idéer kring utformning av planteringslådor, förråd, placering av kompost, behov av skydd mot skadedjur, markbeläggning och dylikt står på agendan. Vi kommer även att presentera idén om en framtida självständig förening som ansvarar och sköter Ursviks odlingar samt hur Ursviks stadsodling kommer att fungera fram till att den permanenta odlingsytan står klar.

Anmäl ditt intresse till mötet till oss senast 4 mars på mailadress nedan.

Ursviks odlingsintresserade välkomnas för info & dialog

OBS! Mötet inställt, nytt datum kommer inom kort. 

Vart: Stora Ursviks KB, Gamla Enköpingsvägen 166
OSA: senast måndag 4 mars genom mail till anna@ursviks-kb.se


Varmt välkomna & glada gröna hälsningar!