Grillfest på hal is

7 december 2018

Aktivitetsytan Isbiten, som gjorde succé förra året, kommer tillbaka till Ursvik! Så slipa grillorna, på med hjälmen och öva in skridskoskären och piruetterna mentalt redan nu. Senast den 17 december är planen att Isbiten i Ursvik ska öppna. Om du och dina medåkare blir frusna och hungriga kommer även en grill finnas på plats, där ni kan grilla varmkorvar eller annat gott.

Sundbybergs stad har två flyttbara isbanor, som båda kallas Isbiten och är en del av kommunens satsning på olika spontanaktivitetsytor. Den ena Isbiten står på Sundbybergs idrottsplats och den andra placeras i år vid Kymlingeskolan i Ursvik.


Invigning av Isbiten på Sundbybergs IP

Båda isbanorna är öppna för alla och går inte att boka. De är till för att barn och vuxna i alla åldrar ska kunna prova på skridskoåkning, och därför är klubbor, bollar och puckar inte tillåtna. Isbiten vid Sundbybergs idrottsplats erbjuder även utlåning av skridskor och hjälm.

Isbiten i Ursvik kommer i år att placeras nära Kymlingeskolan, bredvid pumptrackbanan på Ladugårdsgatan, och ska förhoppningsvis kunna öppna senast 17 december, lite beroende på vädret.

För dig som åker på eftermiddagen eller kvällen finns också belysning på plats, som du enkelt tänder med en knapp på staketet. Glöm inte att ta med grillkol eller briketter om du vill grilla mellan skären!


Läs mer

Ishallar, isbanor, öppettider m.m. på Sundbybergs stads webbplats

Reportaget om förra årets Isbit i Ursvik

Nyheten inför förra årets invigning av Isbiten