Välkommen till Ursviks julmarknad!

7 november 2018

Välkommen till Ursviks Julmarknad 2018!

Söndagen den 9 december mellan kl. 11.00 – 14.00 kommer julstämningen att infinna sig längs med Mönstringsvägen framför Kymlingeskolan. Här dukas våra julmarknadsstånd upp, där Ursviks lokala krafter finns samlade med försäljning av allt från choklad till mössor!

Klasser ifrån Älvkvarnsskolan kommer att medverka på julmarknaden, liksom fotbollslaget UIK P12 – ifall hjärtat klappar lite extra för att stötta Ursviks lokala barn och ungdomar. Andra kreativa Ursviksförmågor planerar att sälja julgodis, mössor, tomtar, ljus och mycket mer! Till exempel så deltar Ursvikscafét Mama Bear med hembakat fika.

Välkommen till en dag fylld av julatmosfär och allt som hör julen till! Tomten kommer vara på plats, vi bjuder på julfika med varm dryck och arrangerar pyssel för alla barn i vår tomteverkstad i kyrkans lokal, Krubban.

När: Söndag 9 december, kl. 11:00 – 14:00
Var: Längs Mönstringsvägen i Ursvik