Visning av Ursviks Torn 28/10

24 oktober 2018

Ursviks Torn kommer att ta Ursvik flera våningar närmare Manhattan. Kvarteret består av tre byggnader, där den högsta blir ett riktigt landmärke, som sträcker sig 13 våningar mot Ursvikshimlen. På söndag får du veta mer!

Söndagen den 28 oktober klockan 12–13 har du möjlighet att besöka projektets tomt på Badhusgatan, granne med Kymlingeskolan och den kommande Tvärbanans ena hållplats. Då erbjuds du mer information om projektet och de spektakulära lägenheterna. I byggherren Hökerums nya bod på tomten finns mäklare från Svensk Nyproduktion på plats, liksom en modell av kvarteret, broschyrer, prislistor m.m.

Kvarteret Ursviks Torn kommer att innehålla totalt 130 lägenheter från 1–4 rum och kök, och från 33–107 kvadratmeter. Alla bostäder får en hög, men också kostnadseffektiv, standard som kan förändras med olika tillval och färgsättningar. Byggstarten är planerad till december 2018 och de första inflyttningarna till december 2020.

Läs mer och anmäl dig på ursvikstorn.se. Där kan du även göra en virtuell rundtur i lägenheterna, se visionsbilder och uppleva kvarteret i en film. Om du är nyfiken kan du också läsa mer i den här tidigare nyheten om Ursviks Torn.

Varmt välkommen på söndag!