Visning av De Fem Elementen 21/10 och 24/10

19 oktober 2018

På söndag och onsdag får du nya chanser att ta reda på mer om Bonavas spännande kvarter De Fem Elementen i Ursvik. Inspiration till namnet, byggnaderna och lägenheternas utformning kommer från Ursviks vackra natur.

Visningarna hålls i Bonavas visningsbod i hörnet Enköpingsvägen/Milstensvägen klockan 11-11.45 på söndag (21/10) och 16.45-17.30 på onsdag (24/10). Läs gärna mer om projektet och visningarna på webbplatsen för De Fem Elementen. Varmt välkommen!

Så här beskriver Bonava bostäderna i det nya kvarteret, som har planerad inflyttning från maj 2019:

Med rymliga balkonger och tillgång till egen relaxavdelning erbjuder De Fem Elementen ett familjevänligt och harmoniskt boende, högt beläget på kullen nära Forskarparken.

Inspirationen till namnet De Fem Elementen kommer från Ursviks vackra naturområden, den kommande aktivitetsparken och den gemensamma relaxavdelningen. De fem elementen – trä, eld, jord, metall och vatten – kommer att synas i både materialval och färgsättning.

Här finns lägenheter i varierande storlek, generösa balkonger, tillgång till bastu och möjlighet att träna. Allt för att du ska kunna hitta balans i vardagen och få bättre livskvalitet på hemmaplan.