Var med och sälj vid Ursviks julmarknad!

23 oktober 2018

Nu söker vi er som vill delta och sälja era hantverk, alster, konstverk, ätbart, drickbart eller något annat som hör julen till! Det kostar inget att vara med och bord med tak ingår.

Den 9 december mellan kl. 11.00 – 14.00 kommer julstämningen att infinna sig längs med Mönstringsvägen, framför skolan. Här dukas ca 15 julmarknadsstånd upp där vår förhoppning är att lokala aktörer och ursviksbor står vid borden.

Lokala förmågor! Bor eller jobbar du i Ursvik och vill synas och vill vara med och sälja på julmarknaden är du varmt välkommen att delta. Vi vill gärna visa Ursviks kreatörer, entreprenörer och lokala krafter.

Klirr i kassan!
Julmarknaden är ett trevligt sätt att tjäna pengar till klasskassan, föreningen eller laget. Tipsa gärna skolklasser och idrottslag om att vara med och utöka klass- eller lagkassan. Det finns 20 bord – så först till kvarn gäller!

När: 9 december, kl. 11:00 – 14:00
Var: Mönstringsvägen framför Kymlingeskolan

Hur: Anmäl ditt intresse till anna@ursvik-kb.se, sista anmälningsdag 19 november 2018

Att ställa ut är helt kostnadsfritt men en deposition på 200 kr betalas vid anmälan och återbetalas sedan på julmarknaden.