Välkommen på kostnadsfri cykelservice i Ursvik!

14 juni 2018

Värmen har fått många Ursviksbor att plocka fram cykeln och ta sig runt på två hjul i området. Sol på himmelen, vind i håret och luft i däcken. För att se till att cykeln fungerar som den ska erbjuds nu alla Ursviksbor en kostnadsfri service i Aktivitetsparken, tisdagen den 19 juni mellan 16.00-18.30.

Det är Pappas Mobila Cykelverkstad som kommer och kollar de boendes cyklar och fixar enklare saker. Pappas har 14 års erfarenhet inom området och är fullutrustade med alla verktyg som behövs för att kunna göra en bra service på din cykel.

Mateos kommer sälja kaffe, saft och bullar i anslutning till stationen för den som vill fika i solen medan cykeln är på service.

Vad: Kostnadsfri cykelservice för alla Ursviksbor (genomgång av växlar, bromsar, kontroll av mutter/skruv, justering av hjul o.s.v. Ej byte av däck el. dyl.)

Var: Aktivitetsparken i Ursvik

När: Tisdagen den 19 juni, mellan 16-18.30

Mer information: www.pappasverkstad.se