Ursviksdagen 20 maj – välkommen till årets folkfest

6 maj 2018

Våren är högtiderna och helgernas tid, och en av de mest efterlängtade är givetvis Ursviksdagen. För elfte året i rad arrangeras den populära heldagen med umgänge och aktiviteter. Ursviksdagen är det perfekta tillfället att bjuda in nära och kära att spana in våra underbara kvarter. För Ursviksdagen är öppen för alla, ung som gammal, lång som kort, att upptäcka området.

Och årets upplaga saknar inget. Under dagen finns det möjlighet till allt från ansiktsmålning och ponnyridning till Zumba och rörelseaktiviteter för hela familjen. På plats finns också lokala matentreprenörer och utställare, som erbjuder allt från godsaker till prydnader.

Ursviksdagen är också en fantastisk möjlighet att umgås. Kanske en picknick i gräset, eller en korv med grannen. Representanter från både kommun och bostadsbyggare finns också på plats för att samtala och svara på frågor.

Besökare kommer också kunna njuta av hoppborg, tåg med guide och fiskdamm för vuxna. Dessutom finns gänget med bikuporna, Bee Urban på plats för att berätta allt om hur Ursviksbina sköter sig.

Vad: Ursviksdagen 2018
När: 20 maj, 2018, 11.00-15.00
Vart: Vid Mönstringsvägen i Ursvik