Ursvik några våningar närmare Manhattan

27 maj 2018

I ett av Ursviks bästa lägen, precis vid tvärbanan och inte långt från Ursviks Torg, planerar Hökerum Bygg nya lägenheter i Ursviks Torn. Vad sägs om suverän utsikt, massor av ljus, två gemensamma takterrasser och 130 välplanerade bostadsrätter i olika storlekar. Under informationsträffen den 31 maj får du veta mer på trevliga The Winery Hotel.

Projektet Ursviks Torn består av tre byggnader i olika höjd, där den ena sträcker sig hela 13 våningar mot skyn. Häruppe finns ingenting som skymmer utsikten i någon riktning. Läget vid den norra hållplatsen för tvärbanan i Ursviks västra delar, gör att du enkelt kan ta dig till det mesta. Ursviks Torg ligger bara några minuters promenad bort och har du bil parkerar du den i garaget under kvarteret.

Både unikt och kostnadseffektivt
Ursviks Torn kommer att innehålla 130 lägenheter från 1-4 rum och kök, och från 33-107 kvadratmeter. Alla bostäder får en hög, men också kostnadseffektiv, standard som kan förändras med många olika tillval och färgsättningar. Ambitionen är att skapa riktigt god boendekvalitet till en rimlig kostnad.

Lägenheterna är yteffektiva, välplanerade och lätta att möblera – samtidigt som byggnadernas spännande former innebär att vissa av lägenheternas hörn inte är rätvinkliga, vilket ger en unik och lite extra exklusiv upplevelse interiört.

Träna och koppla av med 360 graders utsikt
Av de gemensamma ytorna kan särskilt nämnas två stora takterrasser, där den ena planeras för ett utegym och den andra för samvaro och avkoppling – kanske också med ett utomhuskök så att man inte bara ska kunna äta, utan även laga maten, med härlig utsikt åt alla håll.

Byggstarten för projektet planeras till sent 2018 eller tidigt 2019, och de första inflyttningarna beräknas kunna ske i mars 2021. Hans Wistberg på Hökerum Bygg berättar om ett stort intresse:

– Vi tror verkligen på det här projektet och märker redan ett stort intresse. Läget, utformningen och den vettiga månadskostnaden är en attraktiv kombination för många. 

Infoträff 31 maj
Läs mer i länkarna nedan, där du också hittar intresseanmälan för informationsträffen på The Winery Hotel den 31 maj kl. 18.00. Du är varmt välkommen – eller som Hans Wistberg säger om Ursviks Torn:

– Välkommen uppåt hemåt!


Länkar

Ursviks Torns projektsida med intresseanmälan till informationsträffen

Detaljerad lista över alla lägenheter med varje lägenhets planlösning, storlek, prissättning, månadsavgift samt läge i kvarteret