Restaurang Mateos satsar på fika

28 maj 2018

Solfyllda maj har fått många Ursviksbor att söka sig ut på gatorna för en gemensam stund i solen. Det har märkts på Mateos, som har Ursviks största uteservering med sol hela dagen. Nu satsar restaurangen även på fika.

Fram tills nu är det maten som lockat och mest poppis är oxfilépastan. Men nu satsar Mateos även på fikasugna Ursviksbor med ett nytt sortiment av olika bakverk och kakor.

”Det har inte funnits något kafé i Ursvik och därför ville vi skapa en mötesplats för alla fikasugna,” säger ägaren Kadir. ”Vi har redan idag många familjer på besök och med det nya sortimentet hoppas vi även locka alla som är föräldralediga.”

Går att se Fotbolls-VM
Under juni och stundande fotbolls-VM kommer det också finnas en TV på plats för att tillfredsställa alla fotbollsintresserade. Ägaren hoppas att kombinationen god mat och dryck, sol och spännande matcher ska bidra till en speciell atmosfär.

”Vi kan inte beställa soligt väder eller att Sverige ska gå vidare i VM, men vi kan i alla fall garantera god mat, fika och atmosfär oavsett,” säger Kadir.