Vi hjälps åt att göra Ursvik rent och snyggt!

16 april 2018

Alla bostadsområden behöver snyggas till ibland och precis som förra året hänger vi på Sundbybergs stads Skräpplockardagar för att vårstäda Ursvik. Skräpplockardagarna handlar också om att förändra människors attityd och beteende så att nedskräpningen minskar. Om alla hjälps åt får vi ett ännu snyggare och trevligare Ursvik.

Förra året deltog omkring 5 000 personer i Sundbyberg och cirka 750 000 i hela Sverige under Skräpplockardagarna, vilket resulterade i betydligt renare, snyggare och trevligare miljöer. Initiativtagare till manifestationen är organisationen Håll Sverige Rent.

I år genomförs Skräpplockardagarna med start 23 april och avslutning 13 maj. Under den här perioden hjälps alla åt att vårstäda Ursvik – boende, hyresvärdar, bostadsrättsföreningar, markägare, bostadsutvecklare och Sundbybergs stad.

Kontakta gärna din bostadsrättsförening eller hyresvärd för att få mer information om hur du kan bidra till ett renare, snyggare och ännu trevligare Ursvik.

Läs mer om Skräpplockardagarna på Sundbybergs stads webbplats