Innovatör av indisk street food till Ursvik

13 april 2018

Food trucks älskar Ursvik, och kärleken är besvarad. Nu kommer Indian Street Food Truck till Ursvik och bjuder på finaste indiska street food:en direkt utanför porten. Skriv in den 18 april i kalendern och ta med grannen till en färg- och smakupplevelse.

”Att äta med gaffel och kniv är som att uppvakta sin älskade genom en tolk”. Så säger det indiska talessättet som uppmanar oss att äta med händerna. Och vad passar bättre för handen än de populära Kathi Rolls:en från Indian Street Food Truck, där mintkryddor, såser och grönsaker blandas i en sagolik blandning.


Onsdagen den 18 april rullar kryddornas mästare in i Ursvik och slår upp luckan till det indiska köket. Förutom Kathi Rolls bjuds det även på grillad kyckling tikka med korianderyoghurt, grillad paneer-ost med picklad masala och friterade samosas med tamarind chutney. Allt serverat i luckan för 90 kronor styck.

Bakom food trucken finns Dheeraj Singh som av många ses som en innovatör när det gäller indisk street food. Han har tidigare bland annat stått bakom det uppskattade projektet Hurry Curry vid Hötorget och fokuserar mycket på att kombinera den klassiska indiska matlagningen med moderna tvister.

Vad: Färgsprakande indisk street food
När: Onsdagen den 18 april, 16.30-19.00
Var: Marieborgsgatan (mot Kymlingenskolan)

Meny
• Kathi Rolls 90 kr
• Grilled Chicken Tikka & Coriander Yogurt 90 kr
• Grilled Paneer Cheese & Pickled Masala 90 kr
• Fried Samosas & Tamarind Chutney 90 kr