Fler odlingslådor i Ursvik – Ansök nu!

17 april 2018

De populära odlingslådorna i Ursvik blir nu ännu fler, vilket öppnar för att ännu fler Ursviksbor kan få chansen att så och skörda sina egna växter och grönsaker. Ta chansen och ansök nu, så kan du vara en av de lyckliga som får sin egen låda säsongen 2018.

Odlingslådor är ett fantastiskt alternativ till ett traditionellt grönsaksland. Genom att den är upphöjd blir den varmare tidigare på våren och man kan snabbare komma igång med sina odlingar. Höjden hjälper också att hålla borta både harar och sniglar från växterna. Dessutom gör den begränsade ytan att det är lättare att hålla bort ogräs.


Och bara fantasin sätter stopp för vad du kan odla. Varför inte exempelvis anlägga din egna örtteodling där du kan odla lavendel och citronmeliss blandat med olika salvior och myntor, beroende på vad du gillar att ha i ditt te.

Odlingslådorna i Ursvik har funnits i några år och är väldigt populära. Förutom möjligheten att odla dina egna växter och grönsaker, skapas också en trivsam gemenskap med träffar från vår till höst.

Först till kvarn, anmäl ditt intresse nu!
För att se till att så många som möjligt får chansen har nu ännu fler odlingslådor köpts in. Det innebär att ett antal ytterligare personer kan få sin egen odlingslåda. Men det är först till kvarn som gäller, så anmäl dig nu. Senast den 29/4 måste vi ha fått in din ansökan.

Även om det inte kostar något att få en odlingslåda är det viktigt att du är motiverad och förbinder dig att engagera dig i odlingen hela säsongen.

Få mer information och ansök om din egen odlingslåda genom att skicka ett e-post till: caroline.cederroth@napen.se