Halloween i Ursvik

25 oktober 2017


Lagom till att höstmörkret lagt sig över vår stadsdel kommer en av höstens roligaste familjehögtider, halloween. Häng med på gemensamt halloweenfirande, ordnat av lokala eldsjälar. Kom med utklädda barn till Älvkvarnsskolan kl. 17, fredagen den 27 oktober.

Halloween är snart här och om du inte redan har några planer, kan du känna dig lugn. Therese, Steven, Ella, Linn och Lilou har skapat ett trevligt lokalt initiativ, med ett gemensamt halloweenfirande. Allt du behöver göra är att ta med dig själv och de utklädda barnen till Älvkvarnsskolan kl. 17, fredagen den 27 oktober. Därifrån går man runt till de boende i området under devisen ”bus eller godis”.

Förhoppningsvis har så många Ursviksbor som möjligt tänt en lyckta utanför sitt boende. Det är nämligen den hemliga signalen som säger att de boende just där är förberedda på besök från barnen.

Så kom med och klä ut er eller tänd en lykta utanför huset. Förhoppningsvis får vi en spännande mysig kväll med lite godis till alla barnen!

När: 27 oktober, kl. 17.00
Vart: Samling vid Älvkvarnsskolan
Ta med: Något att klä ut dig i och lite plats för eventuella godisgåvor.

VIKTIGT! Sätt gärna på barnen reflex eller dylikt, så att de syns i höstmörkret.