Snart kommer brandbilen – med wraps

29 september 2017

På onsdag den 4 oktober rullar en gammal amerikansk brandbil in i Ursvik. Men ta det lugnt, det brinner knappast i knutarna. Istället är det Therese och Noomis fantastiska glödhoppawraps som står för uppståndelsen. Med seger förra året i ”Årets Street Food” i bagaget vill The Kitchen Crew, som de officiellt heter, bjuda in Ursviksborna till sin härliga röda food truck.

The Kitchen Crew lagar all mat från grunden och på onsdag kommer det erbjudas två olika wraps, dels en version med örtstekt kyckling och soltorkad tomat-yoghurt, dels en med Halloumiost, kikärtspure och rödbetsvinaigrette. Båda varianterna går också att få som sallad. Alla wrapsen fylls också med vitkål, sallad, jungfrusallad, färska morötter, råa rödbetor, persilja och syrad rödlök.

När: 4 oktober
Tid: 16.30-18.30
Plats: Marieborgsgatan, ner mot Oxenstiernas allé
Pris: 95 kronor

Så här skrev juryn i Årets Street Food i sin motivering:
”Vinnaren The Kitchen Crew visar vad kärlek till mat betyder. Tre glada kockar i en foodtruck som lagar svensk mat med amerikansk twist. Det är hur bra som helst.”

Mer information om maten: thekitchencrew.se