Släpp loss din skaparkraft i BRF Kreatören

20 september 2017

Bonava följer upp sitt populära projekt De Fem Elementen med bostadsrättsprojektet Kreatören. Två miljömässigt genomtänkta och Svanen-märkta hus på Milstensvägen med lägenheter från ettor till fyror – byggda för boende, skapande och gemenskap. Säljstarten markeras med ett kul och kreativt event den 5 oktober.

Tillhör du dem som trivs i lägenhet, men ibland önskar att du bodde i ett stort hus med hobbyrum, cykelverkstad och en rejäl grönskande uteplats? I Bonavas nya projekt behöver du inte längre välja – här finns allt du vill ha.

BRF Kreatören erbjuder 66 härliga lägenheter från 43 till 100 kvadratmeter. Men inte bara det. Här finns också ett hobbyrum kombinerat med tvättstuga, en cykelverkstad och den härliga uteplatsen som du delar med dina grannar. Mitt emot ligger ett garage där du kan ha bilen parkerad samtidigt som barnen spelar boll på taket. Ganska praktiskt, eller hur?

Ditt hem och ert hem
Lägenheter finns från välplanerade ettor upp till generösa fyror – och den vanligaste storleken är praktiska tvåor. Alla lägenheter har öppna och ljusa planlösningar med gott om förvaring samt egen balkong, uteplats eller terrass. Mellan de två husen ligger den gemensamma uteplatsen, där du kan umgås med dina grannar eller vänner. Vad sägs om en kräftskiva, gemensamt midsommarfirande eller ett knytkalas?

Arkitekten Hugo Löfgren, som har ritat Kreatören tillsammans med kollegan Angeliki Vlachou på Lindberg Stenberg Arkitekter, berättar:

– I de flesta bostadsprojekt är det väldigt sparsamt med gemensamma ytor. Därför har det varit kul att få förverkliga idén om kreativitet och gemensamma mötesplatser, som att tvättstugan även är ett hobbyrum där de boende kan skapa och pyssla tillsammans.

Din mobil = lägenhetens fjärrkontroll
Alla lägenheter i Kreatören är utrustade med smarta funktioner som gör ditt liv lättare. Du bokar tvättstugan/hobbyrummet digitalt och med din smartphone styr du även belysning och temperatur. Vill du leva extra klimatsmart sänker du värmen när du åker bort och höjer den med mobilen innan du kommer hem, så att det hinner bli varmt och skönt i lägenheten. Du kan även följa din förbrukning av el och varmvatten i realtid.

Ett aktivt liv
Läget vid Forskarkullen innebär att du har nära till härliga grönytor och gångstråk – bland annat aktivitetsparken på kullens topp och en större bollplan när garagetaket inte räcker till. För dig som gillar att ta en promenad eller löprunda i naturen, erbjuder Ursvik svårslagna möjligheter. Här finns bland annat Stockholms läns bästa system av motionsspår. Vill du verkligen utmana kroppen och testa något nytt, hälsar du på i Sveriges största parkourhall.

Läs mer och kom på eventet
Om du är intresserad av ett miljövänligt boende i Ursvik, med goda möjligheter till skapande och gemenskap, kan du läsa mer på Kreatörens egen webbplats. Där hittar du också mer information och anmälan till premiärträffen den 5 oktober. Varmt välkommen!