Parkeringsinfo: Sundbybergs stad tar över efter Q-park

30 augusti 2017

Den 1 oktober tar Sundbybergs stad över parkeringsövervakningen efter Q-park, som tidigare har skött delar av Ursvik. Detta påverkar även dig som boendeparkerar. 

Förändringen innebär att alla som boendeparkerar i området från och med 1 oktober 2017 måste ha ett gällande boendeparkeringstillstånd från Sundbybergs stad och även ha betalat sin månadsavgift dit. Den sista dagen ett boendeparkeringstillstånd och en månadsbiljett från Q-park är giltiga är 30 september.

För dig som korttidsparkerar i Ursvik gäller att Q-parks parkeringsautomater kommer att tas bort och ersättas av Sundbybergs stads automater.

Du hittar mer information, villkor m m på sidan Parkering. Där hittar du även länk till Sundbybergs stads information om boendeparkering, där du också kan ansöka om boendeparkeringstillstånd och betala din månadsavgift.