Välkommen hit – till Ursviks nya ansikte utåt

27 juni 2017

Vår webbplats ursvik.se har sett likadan ut i många år, så det var dags för en uppdatering. Platsen och webbplatsen är två sidor av samma Ursvik – en fysisk och en digital – som ska samspela med varandra. Med den nya sajten vill vi ge våra besökare en bättre och tydligare upplevelse av området. Här kan du läsa mer om tankarna bakom den nya webbplatsen.

När den förra webbplatsen lanserades hade Ursvik inte kommit alls lika långt i sin utveckling. Idag är området en mycket mer en riktig stadsdel med allt vad det innebär – och det vill vi i stadsbyggnadsprojektet visa upp bättre även för våra digitala besökare.

En plats för omtanke
Ett annat perspektiv vi vill lyfta fram, är att Ursvik ska vara en plats för omtanke. Det handlar inte bara om hur husen, gatorna, parkerna och närservicen utformas, utan också om att uppmuntra människors gemenskap och omtänksamhet mot varandra.

Tillsammans skapar vi en levande och trygg stadsdel där alla kan trivas. En plats med varierad arkitektur, spännande konst, härliga grönområden och massor av möjligheter för stora och små. Den upplevelsen vill vi att även webbplatsen ska förmedla.

Omtanke är också att göra sajten tillgänglig för fler. Därför fungerar den nya webbplatsen bättre i mobil och på surfplatta. Och för att även den som ser lite sämre ska kunna ta del av innehållet, använder vi större text på stora skärmar (desktop/dator).

Olika målgrupper
Ursvik.se riktar sig både till dig som redan bor i Ursvik, till dig som ska eller funderar på att flytta hit och till alla som bara är nyfikna på området. Därför har vi strukturerat om innehållet, så att det ska finnas tydligare ingångar och bättre information för alla målgrupper.

Titta, tyck till och tipsa
Du är mycket välkommen att ta en rundtur och bekanta dig med Ursviks nya plats på webben. Vår förhoppning är förstås att du ska gilla den och trivas här. Samtidigt blir en webbplats aldrig färdig, utan den ska fortsätta att utvecklas. Därför tar vi gärna emot dina synpunkter, önskemål och förslag.

Du kan ge dem till oss på Facebook eller mejla:

Ursvik på Facebook

Skicka e-post