Sportbar med fokus på mat

9 juni 2017

Precis som andra områden runt om i Stockholm är Ursvik delat. I vissa läger är det svart/gult som gäller, i andra rött/gult/blått och letar man noga går det även att hitta lite vitt/grönt. Men oavsett ditt favoritlag så ska nya Ursviks Kök & Bar erbjuda en plats som förenar och som ger alla sportintresserade möjligheter att följa favoritlaget tillsammans över en bit mat.

”Vi håller på att renovera för fullt och räknar med att öppna nu här i juni,” säger Osman Demirörs, som är ansvarig för den nya krogen.

sportbar_nyhet

Klassisk kvarterskrog
Ursviks Kök & Bar satsar inte bara på att vara en sportbar utan vill även vara en klassisk kvarterskrog som Ursviksbor kan besöka och lyxa till det lite i vardagen.

”Det kommer finnas något gott för alla smaker med både kött, fisk, pasta och hamburgare”, säger Osman Demirörs. ”Vi kommer också ha goda rätter för barn så att hela familjen kan njuta.”

Den nya restaurangen kommer ligga på Oxenstiernas Allé 24, tvärs över gatan från Handlarn. Man kommer ha 50 sittplatser inomhus och under sommarhalvåret även 50 sittplatser utomhus.

”På sommarhalvåret öppnar vi också några timmar tidigare, vid 13, för att ge Ursviksbor möjlighet att njuta av eftermiddagssolen tillsammans,” säger Osman Demirörs.

Kommer sända matcher
Ursviks Kök & Bar har tecknat avtal med tv-sportbolag för att kunna sända matcher under året. Och det finns mycket att se fram emot, Champions League, Allsvenskan, Elitserien, Fotbolls EM Dam och mycket mer. Krogen kommer också ha ett samarbete med en leverantör för att kunna introducera Ursviksborna till nya drycker framöver.