Ligger Årets byggnad i Ursvik?

16 maj 2017

Sundbybergs stad är en av de kommuner som bygger mest. För att uppmuntra och uppmärksamma god arkitektur har kommunen instiftat priset Årets byggnad, där sundbybergarna får rösta fram sina favoriter bland utvalda projekt som färdigställdes föregående år. Två av de nio nominerade byggnaderna i årets tävling ligger i Ursvik.

De nominerade byggnaderna i Ursvik är Ursviksskolan på Ursviksvägen 99B och kvarteret Bostället 1, som ligger mellan Ursviks allé, Skrivargatan, Ladugårdsgatan och Stallgatan.

Arets_byggnad

Läs mer om tävlingen, de nominerade byggnaderna och rösta på din egen favorit på Sundbybergs stads webbplats. Där hittar du också en smidig pdf-karta så att du enkelt kan ge dig ut på en spännande byggnadssightseeing i Sveriges till ytan minsta kommun.

Om du vill vara med och rösta så är 19 maj sista dagen för att göra det. Vinnaren utses på Sundbybergs vårmarknad i centrum den 31 maj.

Länk till tävlingssidan för Årets byggnad