Fantastisk hummus är på väg

25 april 2017

Efter en lite kyligare period sägs värmen nu vara på väg. Och vad passar då bättre än att gå man ur huse och njuta av lite fantastisk street food?

För snart rullar Vegan Schmegan in i området och bjuder på sina bästa rätter, färgstarka kreationer med inspiration från olika delar av världen. De har hållt på sedan 2014 och lovar att bjuda oss på sin bästa hummus. På menyn står bland annat Seitan Schwarma Wraps för 90 kronor och Falafelwraps som är superpoppis bland barn för 60 kronor.

foodtruck maj

Under det närmaste halvåret kommer olika foodtrucks att besöka oss i Ursvik och det är ingen tvekan om att det snabbt blivit en succé. Förra gången sålde maten slut på bara några timmar.

Så skriv in onsdagen den 3 maj i kalendern och dyk upp nån gång mellan  kl. 16.30-18.30. Platsen är som vanligt Marieborgsgatan ner mot Oxenstiernas allé. Mer information om Vegan Schmegan hittar du här: veganschmegan.se