Lilla Sara fick varmt mottagande

29 januari 2017

Pizza fyller nu sjuttio år i Sverige och lägligt nog för alla Ursviksbor som vill fira jubileet har Lilla Sara öppnat upp portarna på Ursviks Allé 57. Trots att Lilla Sara bara hunnit haft öppet ett litet tag märker de att pizzan numera har en självklar plats i den svenska folksjälen. Ägaren Umut Ozyer har redan hunnit märka några favoriter bland Ursviksborna.

”Sara special med bland annat kebabkött och isbergssallad har redan hunnit bli en kundfavorit liksom Ciao med oxfilé och champinjoner,” säger Umut.

Lilla Sara liksom pizzan Sara special är döpta efter Umuts treåriga dotter och därför värmer det extra att pizzan blivit en favorit hos kunderna. Kärleken till Sara märks också tydligt i inredningen av lokalen där ett porträtt på dottern fått en central plats. Pizza_Sara

Varmt mottagande
Etableringen i området har gått mycket smidigt enligt Umut och han har fått känslan att Ursviksborna nästan ser sig som en familj.

”Även om vi inte hunnit vara här så lång tid så märker jag tydligt att människor bryr sig om varandra här och det märktes också i det fina mottagande som vi fick när vi öppnade,” säger Umut. ”Gästerna är också engagerade och kommer med förslag på nya pizzavarianter som vi skulle kunna göra framöver, vilket vi tycker är kul.”

Lilla Sara erbjuder förutom italienska pizzor även panpizza, kebab och sallader. Även om många beställer take-away finns det goda möjligheter att sitta ner, både i den befintliga lokalen, men också på den uteservering som ska öppna senare i vår, med soligt söderläge.

Pizza_presentation

Kaninformade pizzor
Många av gästerna är barnfamiljer och pizzabagarna på Lilla Sara försöker att göra det lilla extra för att få de små kunderna att trivas.

”När vi får beställningar på barnpizzor brukar vi försöka överraska och exempelvis göra kaninformade pizzor, vilket bruka locka fram skratt hos både små och stora gäster,” säger Umut.

Den svenska pizzan fyller sjuttio, Ursviksbor har fått en ny pizzeria och kaninformade pizzor har tagit ett fast grepp om stadsdelen. Känns som 2017 kommer bli ett riktigt bra år!

Pizzeria Lilla Sara har öppet mellan kl. 10-21 varje dag.
Dagens lunch serveras vardagar mellan kl. 10-14