Ny restaurang på Ursviks allé

30 november 2016

I mitten av december kommer restaurangen Lilla Sara att öppna på Ursviks allé 57. Här ska bland annat serveras pizza, kebab, sallader och amerikansk panpizza. Öppettiderna blir generösa, och den som är hungrig kan välja mellan att äta på plats eller take-away.

Krögaren på den nya restaurangen heter Umut Ozyer. Han har gedigen restaurangerfarenhet och har jobbat med både grekisk och italiensk mat tidigare. Namnet Lilla Sara kommer från Umuts treåriga dotter Sara, som är väldigt förtjust i hans mat.

Restauranglokalen kommer att rymma 5-6 bord med plats för 25-30 gäster. Under sommarhalvåret kan Lilla Sara också erbjuda en härlig uteservering i söderläge. De planerade öppettiderna är klockan 10-21, och på vardagarna kommer det att finnas dagens lunch för cirka 90 kronor mellan 10-14.

LillaSara2

Ursviksredaktionen kommer att besöka Lilla Sara efter öppningen och återkommer då med ett utförligare reportage och bilder från restaurangen.